S’inaugura la 34a Fira d’Andorra la Vella amb l’objectiu de demostrar ‘l’esforç dels empresaris per fer front a la crisi’

Les autoritats del país, encapçalades pel cap de Govern, Toni Martí, i la cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, han inaugurat oficialment aquest divendres al matí la 34a edició de la Fira d’Andorra la Vella. Tant Martí com Ferrer han destacat que tot i la crisi, el certamen demostra ‘l’esforç dels empresaris per resistir’, i que precisament per tirar endavant s’han de potenciar activitats com aquesta, que serveix perquè tots mostrin els seus productes i els promocionin. La cònsol de la capital ha afegit que ha vist els participants ‘molt il·lusionats’ i a l’expectativa dels visitants que tingui la fira, i ha assegurat que els problemes de filtració d’aigua que va tenir la carpa aquest dijous a causa de la pluja ja s’han resolt. La fira compta amb un total de 108 expositors, i amb zones destacades com la dels automòbils, la de productes agrícoles locals, la fira d’associacions, o l’estand d’Ski Andorra amb la venda anticipada de forfets de temporada.

Amb un 5% més d’expositors, el cap de Govern, Toni Martí, ha assenyalat que s’hi poden trobar ‘bona part’ dels empresaris del país que mostren ‘el millor que tenen’, un fet que, ha dit, ‘és d’agrair’. Ferrer ha afegit que és una bona oportunitat per als expositors per promocionar els seus productes i donar-se a conèixer. ‘És una mostra de tota l’activitat econòmica que tenim al país en general’, ha resumit.

Segons ha indicat, la cònsol ha vist els participants ‘molt il·lusionats’ per la fira i per la gent que pot anar passant aquests dies pel recinte.

Amb una forta presència tant d’automòbils, com de productes agrícoles locals, les autoritats encapçalades pel cap de Govern i el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, juntament amb els cònsols de la capital, Rosa Ferrer i Jordi Minguillón, han saludat els responsables dels diferents estands de la fira comercial primer i de la d’associacions posteriorment.

Un cop acabat el recorregut, Martí ha afirmat que malgrat la crisi ‘veig que l’economia resisteix i hi ha molta voluntat’. I és que la fira és, com ha insistit, ‘una demostració més de l’esforç’ dels empresaris, emprenedors i associacions per tirar endavant la seva activitat en la situació actual.

 

Martí reitera que s’ ha aturat el contracte de l’heliport per ‘transparència’ i ‘responsabilitat’

Una de les anècdotes de la primera jornada ha estat la fotografia amb encaixada de mans que la cònsol major d’Andorra la Vella ha arrencat al cap de Govern davant l’estand de la Plafaforma No a l’heliport al Patapou.

Segons Rosa Ferrer, han volgut significar que malgrat que hi poden haver diferències en determinats projectes ‘no vol dir que no treballem junts’ i que la relació que mantenen sigui molt cordial. Tret d’aquestes ‘petites divergències’, ha afegit, segueixen l’objectiu comú de ‘treballar per Andorra cadascú des del seu lloc’, ha apuntat.

Per la seva part, Toni Martí ha subratllat que el Govern no ha signat el contracte de l’heliport al Roc de Patapou a l’espera de rebre els informes dels tècnics francesos i ha reiterat que ‘si hi ha qualsevol dubte sobre la seva viabilitat no es farà’.

En aquest sentit, ha demanat ‘una mica menys de crispació’ a l’hora de fer valoracions sobre el projecte ja que ‘el Govern no voldrà fer el Pataopou per la força’, ha remarcat. ‘Em sembla que estem actuant amb molta responsabilitat i, sobretot, molta transparència’, ha conclòs.

Des d’aquest divendres fins diumenge, de les 10 a les 21 hores, els 108 estands de la fira comercial i els 47 de la d’entitats restaran oberts al públic per mostrar els seus productes i apropar-se als residents i visitants d’Andorra.

 

 

3 comentaris

  1. Doncs Miquel, aquestes “agencies” cobren un bon paston del comú d’on n’es consellera la dona del seu director.

  2. Juasjuasjuas…La ferrer sembla un escolaret i de la manera que es mira al Cinca…Diu com es ella. Acollonida per si s´arriba a fer l´heliport al Patapou i la seva carrera política acabi i li toqui anar al privat. No aniré a la fira i estic d´acord amb el Miquel.

  3. Llegint aquest article d'”Agències”, sembla com si la Fira d’Andorra la Vella l’organitzés el govern i els cònsols hi fossin els convidats de pedra!! Quin tipus de periodisme és aquest? Ho ha escrit algú de fora que no sap ni qui és què? El convidat era el Martí, i qui l’havia convidat a assistir a l’acte és el Comú d’Andorra Vella. Potser que, abans d’escriure ruqueries i comentaris sense sentit i faltats de raó, seria interessant que els “suposats” periodistes facin una mica de colzes i compleixin escrupolosament… Quina forma de deformar! Això, és el resultat d’una manipulació o de la ineptitud?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES