El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha inaugurat aquest migdia el pas elevat per a vianants sobre la CG1 situat a la zona de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. Aquesta va ser la proposta guanyadora del primer Pressupost

Participatiu convocat pel Govern el 2017. L’acte també ha comptat amb la participació de la cònsol d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, comú amb el qual el Govern ha signat un conveni de col·laboració per al manteniment de la instal·lació.

Així mateix, han estat presents a l’acte 3 dels 4 ciutadans que van coincidir en proposar, en la primera edició del Pressupost Participatiu, la construcció d’un pas elevat o soterrat per aquesta zona, sent la proposta més votada al 2017.

En la seva al·locució, ha recordat que aquesta obra permet resoldre dues problemàtiques diferents que hi havia en aquesta zona relacionada amb la circulació de vianants i de vehicles. D’una banda, el pas elevat dota de major seguretat a les persones que hagin de crear la carretera, i d’altra banda, es guanya major fluïdesa dels vehicles per la supressió del semàfor per als vianants. Jordi

Torres s’ha felicitat pel resultat final d’aquesta obra i ha agraït la feina de totes les parts involucrades en la realització de la infraestructura, que a banda de les escales d’accés també està equipada amb dos ascensors, un a cada extrem, per ser així totalment accessible.

Jordi Torres també s’ha referit a la proposta guanyadora del Pressupost Participatiu d’enguany “Arbres al vent”, que consisteix en un sistema d’energia eòlica renovable a través del moviment de les fulles d’instal·lacions que simulen arbres. El ministre ha reiterat la voluntat d’ubicar un arbre eòlic a cada parròquia, si el pressupost final ho permet, per al qual es destina una partida de 300.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada