La Federació d´Associacions de la Gent Gran reclama al Govern una revisió de les pensions, ja que assegura que en alguns casos són inferiors als 400 euros, fet que impedeix que es pugui viure dignament. La falta de resposta en aquesta qüestió preocupa un col·lectiu de la gent gran que està format per 10.000 persones.

Simó Duró, convidat del programa “Ara i Aquí”, de Ràdio Nacional, s’ha mostrat molt crític amb la manca de resposta per part del Govern sobre les peticions del col·lectiu de la gent gran, format per 10.000 persones. Assegura trobar “un bon interlocutor en el ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior, que té més sensibilitat”, en canvi afirma que amb Salut “no existeix aquest diàleg”.

Un dels temes que més preocupa la federació són les pensions, per les quals reclamen que hi hagi un augment generalitzat i esglaonat. En alguns casos són minses i amb prou feines arriben als 400 euros, fet que provoca greus dificultats per poder arribar a final de mes. “Si les pensions fossin més dignes, hi hauria d’haver menys ajudes”, declara afegint que “l’administració peca de voler ser el notari recaptant documents que moltes vegades ni serveixen”.

Duró opina que l’increment de les pensions es podria obtenir dels beneficis que generen empreses com Andorra Telecom o FEDA. També assegura que si es fes efectiu aquest augment, automàticament es produiria un estalvi en les despeses d’ajudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada