La consellera general socialdemòcrata, Sílvia Bonet, considera que ‘no es pot vetar algú per haver estat al Govern’. D’aquesta manera, Bonet ha expressat en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA la seva opinió respecte al procés de debat intern que està vivint el Partit Socialdemòcrata. La consellera general ha deixat clar que no es vol posicionar fins que no es presentin propostes però ha afegit que no es pot ‘apartar a la gent’ per haver estat al Govern perquè en el seu cas creu que ‘encara pot aportar moltes coses’. Bonet va ser una de les persones que va signar el document de suport a Jaume Bartumeu perquè considera que ‘no es pot esborrar la gent amb una goma’ i perquè creu que Bartumeu és ‘un gran valor’ a tenir en compte al si del partit.

Sílvia Bonet creu que el congrés del Partit Socialdemòcrata ha de servir per reconduir el partit i ‘calmar les aigües’ i s’ha mostrat convençuda que si tothom cedeix una mica serà possible aconseguir-ho. En aquest sentit, la consellera general no ha volgut posicionar-se perquè insisteix que no s’ha presentat cap proposta, però ha deixat clar que no es pot renunciar a valors existents dins del partit com pot ser Jaume Bartumeu. Bonet aposta per treballa de manera intel·ligent per fer encaixar totes les peces.

La consellera general pensa que cal reconstruir el partit des de les bases i que tothom té dret a presentar la seva candidatura a liderar el partit. En referència als qui demanen una renovació, Bonet ha dit que creu que no s’acaben d’explicar les coses i que no es pot parlar de renovació ‘i no aclarir què vol dir, quines cares, i de quina manera es vol fer’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada