Silverstone pròxima parada per a Albert Llovera en el Mundial de Rallycross

Les instal·lacions d’un dels escenaris amb més carisma de l’automobilisme mundial, el Circuit de Silverstone a Gran Bretanya, donarà la benvinguda a la caravana de participants que disputaran el tercer meeting de la present edició del Campionat de Món de Rallycross.
Albert Llovera amb PCR Sport i Olsberg MSE, estaran entre els protagonistes que lluitaran en la cita britànica en l’esmentat escenari per segon any consecutiu.

El traçat serà calcat al de l’edició 2018, és a dir un recorregut total de 0,972 km, dels quals el 60% són sobre asfalt i la resta sobre terra.

El timing horari del cap de setmana britànic del RX2 seguirà els mateixos paràmetres que les disputades aquesta temporada amb anterioritat. Així doncs, els pilots podran disputar dues sèries d’entrenaments lliures, en les Llovera i els seus rivals intentaran recordar les particularitats del traçat de Silverstone. A continuació es correran les 4 sèries qualificatives, semifinals i final. És evident, que tornaran a ser dues jornades al esprint en la qual qualsevol distracció pot ser fatal.

Per donar un pas més en la seva progressió, Albert i el seu equipes van desplaçar, la setmana passada, a Höljes (Suècia) per a competir en una prova del campionat escandinau de l’especialitat. Així valorava Llovera la seva presència en l’escenari suec: Per a mi ha estat una experiència molt positiva. En les mànegues lliures inicial els meus rivals em treien 3” per volta. En la recta final del meeting les diferències s’havien reduït de manera clara (1”). No hi ha dubte que, a part de les prestacions de vehicle, el coneixement de la pista és un factor a tenir en compte.

En referència a la millora del Proto, Albert també es mostrava molt satisfet del treball realitzat: L’anàlisi de les dades (telemetria) del meu pilotatge que vam estar fent amb l’enginyer de l’equip, ens va permetre fer diferents canvis en alguns detalls del Proto, que van tenir conseqüència directa en la millora dels cronos.
Sens dubte, hem avançat molt, però els nostres rivals també estan evolucionant els seus vehicles. Cal seguir, en la mesura del possible, per a continuar millorant.

L’activitat en el paddock de Silverstone començarà el divendres (dia 24) amb la celebració de les verificacions prèvies a la competició. Durant la mateixa jornada s’iniciarà l’activitat en la pista amb la disputa de les mànigues d’entrenaments lliures.
A partir d’aquest instant, el crono tornarà a marcar sentència en les mànegues qualificatives, en les semifinals i final, que determinaran el podi definitiu del RX2 de Gran Bretanya.

TOTES LES NOTÍCIES