benestar-palau-gelEl ministeri de Salut i Benestar i el Comú de Canillo han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració per permetre que els infants del centre d’acolliment de la Gavernera puguin gaudir gratuïtament de les activitats esportives i de lleure que ofereix el Palau de Gel. L’objectiu és potenciar la inserció social d’aquests joves i infants, i poder incloure en el calendari d’activitats que duen a terme l’oferta d’oci que ofereix l’equipament canillenc.

La signatura del conveni ha anat a càrrec de la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, i del cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila. Rodríguez ha indicat que és fonamental que les entitats col·laborin amb el Ministeri per potenciar la solidaritat, mentre que Palmitjavila ha afegit que aquest conveni s’inscriu dins dels canvis que està fent el Palau de Gel per potenciar el vessant lúdic de l’equipament i la voluntat d’arribar a tota la població d’Andorra.

El conveni permetrà que els infants de la Gavernera, que actualment són un total de vuit, puguin gaudir de les activitats sempre acompanyats d’un educador i amb previ avís. A més, l’acord també suposa la creació d’una comissió de seguiment del projecte entre les dues entitats. La responsable d’Atenció Social a la infància, Ruth Mallol, ha explicat que actualment els infants ja tenen exonerades activitats de lleure als altres comuns, i que sempre que volien dur a terme una activitat al Palau de Gel no hi ha hagut mai cap problema, però que aquesta és la primera vegada que es formalitza un conveni d’aquestes característiques i esperen que no sigui l’últim.