Signatura d’adhesió del Govern a l’Associació Carnet Jove Andorra en qualitat de membre associat

La  ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i el cònsol menor d’Andorra la Vella i alhora president de torn de l’Associació Carnet Jove Andorra, Marc Pons, han signat aquest matí el document d’adhesió del Govern a aquesta associació com a membre associat.

El passat 13 de desembre del 2016, l’Assemblea General de l’Associació Carnet Jove Andorra va acordar donar el vist i plau a la incorporació del Govern d’Andorra com a membre associat. D’aquesta manera, el Govern se suma als 7 comuns que ja formaven part de l’associació.

L’adhesió a l’Associació Carnet Jove Andorra respon al compromís compartit del Govern i de l’associació de promocionar serveis i activitats d’àmbits molt diversos com la informació juvenil, la mobilitat juvenil, l’autonomia dels joves i la seva participació activa dins la societat. Aquesta nova incorporació també permetrà a l’Associació Carnet Jove Andorra reforçar la seva presència tant al Principat com a l’estranger.

L’acte de signatura d’aquest matí també ha comptat amb la presència del coordinador de Polítiques de Joventut i Voluntariat, Agustí Pifarré, i de la consellera d’Educació, Joventut i Esports del comú de la Massana, Natàlia Cusnir.

(Foto: SFGA)