Som  molt conscients que qualsevol ordinador necessita un antivirus. És més, som conscients que un ordinador sense antivirus està condemnat a la mort, més o menys primerenca. El que resulta estrany és que tot i portar un ordinador a la butxaca, tots els dies de l’any, no tinguem antivirus en els nostres smartphones.

Actualment, quan un virus com Wanna Cry han demostrat la vulnerabilitat dels nostres sistemes informàtics, resulta més necessari que mai, plantejar-nos la instal·lació d’un programa de protecció al telèfon mòbil. Més quan portem quantiosa informació en aquests dispositius.

A continuació, et presentem algunes opcions per poder protegir el telèfon intel·ligent dels virus maliciosos.

Virus Cleaner

Antivirus és un programa dissenyat per la famosa McAfee que permet assegurar els telèfons Android de qualsevol amenaça. Permet posar codis PIN a qualsevol de les nostres aplicacions i ens protegeix si estem connectats a una xarxa de wifi pública de dubtosa seguretat.

360 Security

Antivirus té dos elements que el fan d’allò més interessant. A més de netejar el telèfon intel·ligent d’arxius escombraries, aquest programa permet bloquejar el telèfon mòbil de forma remota en cas de perdre-ho.

Avira

Antivirus és un programa gratuït que a més d’analitzar el teu sistema té la funció de fer més eficient la bateria del telèfon.

Panda, coneguda marca pels seus antivirus per a ordinadors, també té una versió en format Android, i és un dels pocs que analitza la targeta microSD per trobar i eliminar malware.

De la mateixa manera, Avast! també té la seva pròpia versió d’antivirus per telèfon mòbil que en aquest cas permet fer proves de velocitat del wifi.

Finalment, però hi ha molts més com Eset Mobile o AVG Antivirus, destaquem el programa d’una altra marca de renom. Es tracta de l’antivirus creat per Kaspersky que permet tenir una major seguretat en les teves compres a través del telèfon mòbil.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada