Martínez Benazet a la pantalla de la sala de premsa del Govern
Martínez Benazet a la pantalla de la sala de premsa del Govern i l’intèrpret del llenguatge dels signes. Foto: SFG

El titular de Salut, Joan Martínez Benazet, ha informat que el Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut ha habilitat un nou número de telèfon per atendre, a través de WhatsApp, les víctimes de violència de gènere. Al número +376 606181 les persones que estan patint aquesta situació poden contactar amb un professional del Servei d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere mitjançant un missatge de text d’aquesta aplicació, que funciona les 24 hores del dia i de manera gratuïta.

Per tant, es reforça l’atenció a les víctimes que s’oferia fins a la data amb el telèfon 181, que respon 24 hores al dia i gratuïtament, i el correu electrònic  igualtat@govern.ad. Al llarg dels últims dies no s’han rebut les trucades habituals. Vista aquesta situació s’ha decidit reforçar l’atenció a les víctimes per WhatsApp.

Martínez Benazet ha assegurat que la qüestió de la violència de gènere preocupa molt al Govern vista la situació, i que s’ha optat per obrir el canal de WhatsApp pensant que a les possibles víctimes els serà més fàcil contactar-hi que no pas telefònicament, ja que la convivència és més intensa aquests dies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.