S’habilita un aparcament per a la Farga Rossell en una part del terreny que havia d’albergar l’arxiu de Gehry

El Comú de la Massana i el Govern han habilitat un aparcament per a la Farga Rossell en una part del terreny que la corporació havia cedit a l’Executiu per al projecte de l’arxiu nacional de Frank Gehry. El cònsol major, David Baró, ha explicat que es tracta del compliment d’una vella reivindicació, ja que fins ara el museu tenia molts problemes d’aparcament. El nou espai té una capacitat per a quatre autobusos i deu turismes, i està pensat com a aparcament turístic, amb una limitació de dues hores.

El nou aparcament, que ja està operatiu, s’ha habilitat amb recursos propis tant del Comú com del Ministeri d’Ordenament Territorial. Disposa de quatre places per a autobusos i deu espais per a turismes, a banda d’una zona reservada per als Bombers.

Quan acabin les obres d’eixamplament de la CG3 en aquest tram, també s’habilitaran unes 50 places noves d’aparcament. Baró ha avançat que les obres inclouen l’allargament del camí de vianants que transcorre al costat del riu, i que unirà la Farga Rossell amb el nucli de la Massana.

2 comentaris

    1. esclar que si l’archiu pot estar disenyat per gery, per marti , per bartomeu , o fins i tot per tu albert, pero ara te un us turistic inmediat, estic molt orgullos d’haber aportat el meu granet de sorra en aquest aparcament,

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES