El  món de la llar és sens dubte un dels espais on els robots tenen més recorregut. Deixar de fer totes les feines de casa seria un avanç sense igual per a les nostres societats, que de la mateixa manera faria que molts treballs fins avui normals desapareguessin.

El futur no sembla llunyà amb aparicions de robots com el següent. Flodimate és un robot que planxa la roba, la doblega i si et ve de gust, te l’arriba a perfumar. El mètode que empra aquest robot és d’ús maneig: un braç robòtic recull la roba i la posa en una cinta transportadora. Allà és on s’aplica el vapor que aconsegueix el planxat perfecte. Un cop dut a terme aquest procediment, el robot ens retorna la nostra roba totalment planxada i plegada.

El robot d’altra banda, permet introduir entre 15 i 20 peces en funció del gruix de les mateixes. Cal destacar que el seu ús és tan senzill que els seus creadors consideren que fins a un nen podria planxar i plegar la roba amb aquest sistema.

El que serà el somni de moltes persones fartes de passar hores planxant i doblant, veurà la llum el proper any, per aquest motiu els que ja s’estiguessin veient deixant de fer aquesta tasca, hauran d’esperar alguns mesos.

El seu preu en aquells dies, s’estima que estarà entre els 700 i els 860 dòlars. Els qui es dediquen a aquesta activitat saben que és un preu que val la pena pagar.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada