S’extradeix a Espanya un pròfug recercat per la Interpol

Aquest matí, s’ha procedit a l’extradició a Espanya d’un resident espanyol en situació de recerca per la Interpol. Es tracta d’un ciutadà de nacionalitat espanyola resident al país de 46 anys d’edat, que es trobava ingressat al Centre Penitenciari en presó provisional.

L’interessat era buscat per la Interpol per complir una condemna penal de catorze anys i sis mesos per un delicte contra la llibertat sexual. El passat mes d’abril efectius del Cos de Policia, seguint instruccions de la Fiscalia General, van procedir a la seva detenció en relació a la reclamació internacional emesa per l’Audiència Nacional de Madrid. La Batllia va decretar la seva detenció provisional al Centre Penitenciari en vista a la seva extradició a Espanya.

Avui, membres del Cos de Policia l’han traslladat fins a la frontera hispano-andorrana, on la Policia Nacional espanyola se n’ha fet càrrec, i l’ha custodiat fins la presó de Ponent, a Lleida, a disposició de l’Audiència Nacional. L’interessat es va oposar des d’un principi ser extradit però finalment, per decisió del Tribunal de Corts, confirmat pel Tribunal Superior de Justícia, i autoritzat pel Govern d’Andorra, s’ha procedit a l’extradició del fugitiu a Espanya.

Text: servei de Policia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.