engegaEls 250.000 euros del Programa Engega 2015 d’ajuts econòmics per a la millora de la seguretat del parc automobilístic, lligat al desballestament de vehicles, ja s’han exhaurit. Així se n’ha informat aquest dimecres al Consell de Ministres, i tal com preveu el Reglament es publicarà al BOPA el tancament de l’edicte de convocatòria del programa el proper dimecres.

El Programa Engega 2015 es va iniciar l’11 de febrer del 2015 amb una partida de 250.000 euros en ajuts al desballestament de vehicles amb certes característiques i supeditat sempre a la compra d’un vehicle nou.

L’edicte d’obertura informava que el termini per demanar ajuts començava el 19 de febrer i acabava el 15 de novembre del 2015, però la partida pressupostària es va esgotar ja el passat 21 d’agost i per tant queda tancat l’edicte havent fomentat el desballestament de 250 vehicles d’una antiguitat superior a deu anys.

Cada vehicle desballestat ha rebut una ajuda de 1.000 euros per part del Govern i 1.000 euros per part del punt de venda, contribuint així a la millora de la seguretat viària i de l’eficiència energètica del parc automobilístic del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada