Setmanes temàtiques urbanes i de btt per als joves a la Massana

Una de les novetats del Comú de la Massana per aquestes vacances ha estat l’Estiu Jove, que consisteix en cinc setmanes temàtiques adreçades a una franja d’edat d’entre els 12 als 17 anys.

Aquesta tercera setmana s’ha batejat amb el nom de #JovesUrbans i ha tingut una gran acceptació, tant pel nombre de participants com per la valoració que en fan, ja que s’ho estan passant molt bé amb les diferents propostes, que van des dels balls urbans a l’skate o els graffitis.

Els joves encara tenen dues propostes més: la setmana que ve hi haurà activitats aquàtiques, amb sortides al Parc del Segre o Aquòpolis; la darrera proposta estarà centrada en el món del circ.

Les activitats dirigides són als matins i es dona la possibilitat de contractar servei de menjador. El Punt 400 també està obert a les tardes perquè els joves puguin realitzar activitats per lliure.

“Vam fer una prova pilot per veure com responien els joves i estem veient que l’oferta està sent del seu gust tot i que, com sempre, prendrem nota per continuar millorant el servei”, assegura la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir.

D’altra banda, pel que fa a les setmanes temàtiques infantils, aquesta setmana està dedicada al btt al Vallnord Bike Park. Els petits riders ja han demostrat la seva destresa sobre rodes. Els esdeveniments internacionals i l’ambient que es viu a la Massana està propiciant que cada cop més nens s’aficionin per aquesta disciplina. Per això enguany s’han programat dos cursets i també hi haurà una setmana temàtica del 22 al 28 d’agost.

Durant les pròximes setmanes els infants es poden apuntar a activitats tan variades com bmx, anglès o patchwork.

(Foto: Eduard Comellas)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.