Setmana temàtica sobre rodes a la Massana

Bona acceptació de les noves propostes introduïdes aquest any en les Setmanes temàtiques, per oferir una alternativa als Esports d’Estiu. Es tracta de monogràfics sobre diferents temes perquè els infants aprofitin l’estiu per introduir-se en noves disciplines. Aquesta setmana ha estat el torn de l’street wheel. Els participants estan aprenent les tècniques de l’skate i els patins en línia amb monitors especialitzats. Les classes es fan en diferents indrets tant de la Massana com d’altres parròquies, com el pumptrack de Pal, el circuit de Santa Caterina o l’skate park d’Escaldes-Engordany. Aquesta prova pilot ha tingut bon resultat i es continuarà oferint l’any que ve.

Una altra de les novetats arriba la setmana que ve, amb el taller de patchwork. Es tracta d’iniciar els infants en les tècniques bàsiques de la costura, elaborant diferents creacions en funció del nivell. A més també tunejaran una samarreta. Els que tinguin un nivell més avançat també aprendran a utilitzar la màquina de cosir. Les classes de costura es combinaran amb jocs, sortides i activitats aquàtiques.

Les Setmanes temàtiques es completaran amb el segon torn de bicicleta de descens,  btt  anglès i campus de rítmica i futbol sala.

D’altra banda també continua l’Estiu Jove, que aquesta setmana se centra en activitats aquàtiques i que tancarà el cicle amb un monogràfic sobre el circ i una costellada a Encodina per acomiadar-se de l’#EstiuJove 2016

Els joves disposen d’activitats dirigides als matins i a les tardes poden realitzar activitats lliures al Punt 400.

(Foto: Eduard Comellas)

TOTES LES NOTÍCIES