Per a alguns és el moment de revivar la seva fe, per a altres vacances, per a alguns una setmana més. Independentment que la teva destinació siguin les processons, les esglésies, les platges, una combinació de totes dues o cap d’elles; aquestes petites pauses que solen aportar les vacances en general; has d’aprofitar-les.

Cal aprofitar i recarregar l’energia pròpia, cal aprofitar i descansar, crear, reflexionar, etc. Si bé és cert que alguns pensen que el millor és no fer res; que també estaria molt bé; el millor és fer una mica de tot. Una bona combinació de descans, ens ajudarà a recarregar les energies i quan ens sentim bé, tranquils i relaxats, perquè no aprofitar i deixar volar una mica la imaginació per a poder crear?

Potser valdria la pena dedicar un temps a pensar en tu. Mirar en retrospectiva les teves accions, veure i aprendre quins són els teus millors moments del dia per a actuar, quina és la teva millor hora per a concentrar-te, en què moment ets més creatiu. No et requerirà un gran esforç fer aquestes reflexions i segur que podràs treure el millor de tu. Així que descansa i aprofita per a conèixer-te millor. Si això millora la teva vida, hauràs aconseguit una cosa sensacional, en cas contrari et coneixeràs una mica més a tu mateix i pot ser que aquesta millora l’aconsegueixis en la pròxima reflexió. Feliç setmana santa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada