fitnes-encamp-2016-2017-3El  Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i el Centre Esportiu del Pas de la Casa permetran l’accés gratuït a les activitats dirigides des d’avui dilluns 19 fins al divendres 30 de setembre.

Els usuaris que ho desitgin podran reservar plaça als centres per provar aquestes activitats o bé anar-hi directament per veure si poden participar en la classe. Cada activitat disposa d’unes places limitades.

Pilates, aquatono, cycling i stretching són algunes de les activitats que es podran realitzar a Encamp. A més, enguany s’incorporen les novetats de cardio box i body balance. Pel que fa al Pas de la Casa s’oferirà FPA/STEP i es tornarà a fer el cycling. A més, s’introdueixen el ioga per a adults i l’aquatono com a novetats.

Un cop finalitzades les jornades de portes obertes, s’iniciaran les classes d’activitats dirigides a partir del 3 d’octubre. Els preus per als socis seran de 4 euros la classe, o també es pot escollir una de les diferents modalitats d’abonament, sent de 26 euros/mes, 78 euros/trimestre o bé 228 euros/temporada. Pel que fa als no socis, la classe tindrà un preu de 5 euros, i els abonaments seran de 30 euros/mes, 90 euros/trimestre o bé 266 euros/temporada. Tanmateix, pels majors de 65 anys la classe té un preu de 4 euros, i es fan preus reduïts en els abonaments, sent de 20 euros/mes, 66 euros/trimestre o bé 190 euros/temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada