Setmana de Cinema espiritual i Premi als alumnes del Col·legi Mare Janer

El curtmetratge “El Apagón”, realitzat per alumnes del Col·legi Mare Janer va rebre el dimecres 6 de novembre el 2n. premi del Concurs de curtmetratges organitzat per la Conferència Episcopal Espanyola, “Cine con espíritu”, en el context de la VIII Setmana de Cinema Espiritual.

La 8ª Setmana de Cinema Espiritual s’està celebrant a Andorra (als cinemes Illa Carlemany, d’Escaldes-Engordany) del 4 al 8 de novembre, i el dia 6 de novembre abans de la projecció de la pel·lícula alemanya per a adults “La revolució silenciosa”, l’Arquebisbe i Copríncep, Mons. Joan-Enric Vives, i el Delegat d’ensenyament del Bisbat d’Urgell, Mn. Pepe Chisvert, van portar a terme l’acte de lliurament d’aquest 2n. premi del concurs de curtmetratges en la seva 3a edició (curs 2019-20) a la Directora del Centre Mare Janer, Dolors Llobet i a la professora de religió Carolina Bassi.

El concurs està organitzat pel Departament de Pastoral de Joventut de la CEE amb el títol “Cine con espíritu”. Per primera vegada hi participaven alumnes del Col·legi Mare Janer, i el grup de les noies Eva Carrasco, Ana Sofia Jorné, Esther Llobet i Martina Ripoll (representants del Bisbat d’Urgell) se’n van endur el segon premi, que consistia en un programa d’edició de vídeos i Ipod per a cada participant.