La 7ª Setmana Cultural de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, es desenvoluparà, enguany, a partir del dilluns 17 i fins al dijous dia 20 de febrer.

S’ha programat un total de 17 activitats, que tindran lloc durant quatre dies a La Llacuna – Centre Cultural d’Andorra la Vella.

Amb aquesta proposta, l’Institut de Música d’Andorra la Vella pretén oferir a l’alumnat un seguit d’activitats al voltant de la música, però amb un fort component més lúdic que no pas acadèmic.

Per aquest motiu es configuren les diverses propostes tot potenciant la participació dels alumnes i la seva creativitat. La gran majoria de propostes són creades i realitzades per l’equip de docents de l’Institut, però també es compta amb la presència de personalitats de l’àmbit musical, que hi aporten nous continguts i didàctiques a l’entorn de la música.

Algunes de les activitats programades seran obertes al públic, ja que un dels objectius de la Setmana Cultural és dinamitzar culturalment la parròquia d’Andorra la Vella

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada