L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra inicia la setena edició del cicle ONCA Bàsic, un programa d’actuacions de petit format que presenta 13 concerts protagonitzats per músics majoritàriament andorrans o residents al país, en formats que van des d’un sol instrument fins al quintet.

 

El diumenge 23 de juny a les 13.30 h, el Duo Divertimento format per David Font Bernet (guitarra) i Elizabeth Downes (flauta), presentarà el seu programa, Un vespre de divertimento, a l’església de Sant Joan de Sispony.

 

Segons David Font Bernet, responsable de la formació musical, “El conjunt instrumental de flauta travessera i guitarra ha interessat als autors de totes les èpoques. Ambdós instruments es combinen perfectament i a la vegada permeten un joc tímbric molt divers. En aquesta ocasió es proposa un programa de música de diferents èpoques amb la intenció de mostrar la flexibilitat sonora del conjunt. Ja sigui amb música de caire més popular i tradicional, com música d’orquestra o altres agrupacions, el repertori destaca pels seus contrasts”.

 

Tal com ha fet en les últimes edicions, Patrimoni Cultural d’Andorra ha col·laborat triant els edificis remarcables i representatius de l’arquitectura civil i religiosa andorrana, aixecats en diferents moments i emplaçats a les set parròquies. En aquesta ocasió, s’ha escollit l’església de Sant Joan de Sispony, coincidint amb la festivitat, església que va ser construïda l’any 1641, en substitució de l’anterior, situada en un altre lloc. Josep Oromí va decorar el presbiteri i l’arc triomfal d’aquesta església amb pintures murals, fetes al tremp de cola, l’any 1867.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada