juramentEl Govern valora l’externalització de les execucions de la responsabilitat civil dictades en sentències penals, una feina de la qual s’encarregarien els saigs. El ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, ho ha explicat després d’assistir a l’acte de jurament de la nova magistrada del Tribunal Superior.

El ministeri de Justícia i Interior valora la desjudicialització de l´execució de les responsabilitats civils imposades en les sentències penals. Aquesta facultat podria recaure en els saigs, els nous executors privats que s’encarregaran de les execucions civils i administratives. D’aquesta manera, assegura Espot, es podria “descol·lapsar les batllies que s’encarreguen de l’execució de les resolucions penals i també el Tribunal de Corts”

Espot ha explicat després de l´acte de jurament de la nova magistrada del Tribunal Superior, Fàtima Ramírez. El president del Consell Superior de la Justícia ha destacat que Ramírez arriba en un moment de gran evolució del sistema judicial, amb un nou sistema d´informació, que estarà enllestit al novembre i avenços en la nova seu de la Justícia. El ministre Espot ha confirmat la licitació dels nous vials, amb un cost total de tres milions d´euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada