Sessions Musicals de l’Institut de Música

A la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, el dilluns 23 i el dimarts 24, a les 19.00 hores, tindrà lloc dues “Sessions Musicals”, que de manera continuada s’han anat realitzant d’ençà mitjans del mes d’octubre del 2010, com a iniciativa de promoció i de seguiment de l’alumnat de l’Institut de Música d’Andorra la Vella.

Actuació pública dels alumnes de l’Institut de Música

En aquest cicle, les Sessions Musicals consten d’un abundós seguit d’interpretacions en públic dels alumnes de l’IM, amb la finalitat de presentar el seu aprenentatge dels instruments així com de palesar el nivell d’estudis de l’alumnat que rep l’ensenyament musical.

Amb l’actuació del conjunt dels alumnes damunt d’un escenari i davant d’un públic, se’ls crea l’habitud d’interpretar peces que han estudiat abastament, però fora del recinte del centre educatiu, fomentant l’aspecte essencial en la pràctica instrumental de la interpretació, el què redunda en benefici dels estudiants i ofereix una ocasió de gaudi al públic interessat.

 

Rècord de participació en les dues Sessions Musicals

En les dues sessions programades per a aquests dos dies del mes d’abril, hi intervindran 59 alumnes; Les Sessions més participatives.

Els joves estudiants hi seran avaluats, in situ, durant les seves interpretacions, sobre l’aprenentatge efectiu dels seus instruments, en una activitat que ha esdevingut molt significativa per a tots ells en el curs acadèmic de l’Institut de Música d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *