El dijous dia 23, de les 09.00 a les 14.00 hores i el divendres 24 d’octubre, de les 09.00 a les 11.00 hores, a la Sala de Formació del Departament de Social del Comú d’Andorra la Vella hi tindran lloc unes sessions de formació, adreçades a professionals que treballen amb gent gran de més de 60 anys d’edat.

Una acció que forma part del Projecte Gent Gran Activa, per promoure l’envelliment actiu i la pràctica de l’activitat física entre aquest col·lectiu, en el qual hi implicats els membres de les àrees de Social i d’Esports dels set comuns i el Govern amb el Comitè Olímpic Andorrà.

En el marc del Projecte, la segona setmana del mes de setembre, ja es va organitzar una sortida a la muntanya a Engolasters i al Camí de les Pardines i per al matí del dijous 13 de novembre, es proposa a la gent gran que unes sessions d’Aiguagim que es duran a terme al Centre Termolúdic Caldea.

La formació d’aquesta setmana, amb el títol “Treballar des de la perspectiva de l’envelliment actiu”, serà impartida per la Doctora Lourdes Bermejo Garcia, educadora i gerontòloga, qui plantejarà als participants, com a tema genèric: “Reflexions compartides. Una oportunitat per millorar i avançar”, per establir quina és la base ideològica i metodològica per treballar amb gent gran, augmentar les competències dels professionals per adequar i donar continuïtat a programes des de la perspectiva de l’envelliment i amb una visió transversal que abraci diferents sectors que treballen en aquest àmbit.

Tots els professionals que vulguin assistir-hi hauran d’inscriure’s a iolandaperez@comumassana.ad per tot el dimarts 21 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada