Sessió informativa sobre els camps de treball per a joves a la Seu

L’Agència Catalana de la Joventut oferirà demà dijous, 7 d’abril, a les onze del matí, una xerrada informativa sobre els camps de treball per a joves menors d’edat que organitza la Direcció General de Joventut.

En aquesta sessió, que tindrà lloc al centre cívic l’Escorxador, també s’informarà sobre els camps de treball internacionals que gestionen la Coordinadora de Camps de Treball de Catalunya (COCAT), el Servei Civil Internacional i Setem.

En la xerrada s’explicarà que són els camps de treball, així com tots els aspectes pràctics: què cobreixen (allotjament, manutenció, assegurança), quines formacions es fan prèviament, com inscriure-s’hi, entre d’altres qüestions.

Les persones interessades a assistir a aquesta xerrada informativa cal que confirmin prèviament la seva assistència enviant un correu electrònic a treball.alturgell@oficinajove.cat o bé trucant al telèfon 973 355 608.

Camps de treball

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya organitza cada any camps de treball com a activitat idònia per als i les joves de 14 a 29 anys.

Aquests camps de treball tenen com a objectiu col·laborar en un projecte social des del voluntariat i tenen una durada aproximada de quinze dies.

En la majoria de camps l’organització d’acollida de la persona jove cobreix l’allotjament, la manutenció i una assegurança en cas d’accident

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.