Aquesta tarda en els locals de l’Escola Especialtizada Nostra Senyora de Meritxell, ha tingut lloc una sessió informativa sobre el model d’Atenció Integral Centrat en la Persona (AICP), adreçada a les famílies dels serveis de la Residència Albó i de Centre de dia. Aquests són els primers serveis de l’EENSM que han començat a treballar en la introducció plena cap a aquest model, amb la col·laboració de la “Fundació Pilares per l’autonomia personal”.

 L’objectiu principal d’aquesta xerrada és promoure la participació plena de les famílies en la implantació d’aquest projecte, vist que són un element clau en aquest procés de transformació.

 La xerrada ha estat impartida per Ángeles López Fraguas, representant del Patronat de la Fundación Pilares, i Penélope Castejón Villarejo, Directora tècnica.

Aquestes dues professionals són les que estan fent l’assessorament i l’acompanyament en la definició i implantació del model, mitjançant un grup motor constitut per 16 professionals de l’EENSM i 2 usuaris.

 Text i foto: EENSM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada