Dins el programa del Voluntariat pel Benestar, el Comú de la Massana compta amb un curs de tècniques de relaxació a partir de les tècniques de la sofrologia, impartit per les especialistes Àngels Farré i Anna González.

Aquest divendres, 20 de setembre, es farà una sessió inicial, oberta a tothom, per explicar els objectius i avantatges d’aquesta disciplina, que utilitza tècniques de relació i d’imaginació com a mitjà per al desenvolupament del benestar psicofísic de l’ésser.

El taller que s’impartirà a la Massana cada dimarts, d’11 a 13 h, inclou el dibuix i la pintura com a mitjans per aconseguir la relaxació, introduint tècniques sofrològiques.

Segons les sofròlogues Àngels Farré i Anna González, l’objectiu és desenvolupar la vida interior de les persones que assisteixin al taller, activant la capacitat de concentració, observació i contemplació de la bellesa com a fons de serenitat i creixement personal.

El programa inclou nocions senzilles de dibuix i pintura, a més de pràctiques de tècniques de relaxació sofrològiques.

Tots els qui vulguin conèixer més detalls d’aquest curs poden assistir demà divendres, les 19 h, a la sessió informativa que tindrà lloc a la Casa Pairal de la Massana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada