El CETAP-Telecentre de l’Alt Urgell acollirà aquest dijous, 19 de gener, una sessió informativa per presentar el programa d’acompanyament en el disseny i la posada en marxa de 75 projectes d’economia social i cooperativa en el conjunt de Catalunya. L’acte es desenvoluparà de 12.30 a 13.30 a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.

El programa el promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat dins de les iniciatives AraCoop i Catalunya Emprèn, amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. L’acció vol contribuir a la creació de noves organitzacions d’economia social i cooperativa viables i amb viabilitat de creixement futur.

Els 75 projectes que se seleccionin gaudiran de 27 hores d’acompanyament individualitzat i 20 de formació amb l’objectiu de millorar el disseny inicial del model de negoci, reforçar la seva proposta de valor, enfortir la viabilitat i iniciar la seva activitat econòmica. El programa s’adreça a persones emprenedores que disposin d’una idea de negoci sòlida o bé que la seva activitat tingui menys de dos anys. També es demana que tinguin un interès ferm per millorar i la voluntat explícita de posar en marxa accions.

Les inscripcions per participar a l’acte de presentació són gratuïtes. Se’n pot demanar més informació al CETAP, al telèfon 973 35 57 98, o a l’adreça de correu electrònic telecentre@ccau.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada