L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) acollirà aquest pròxim dimecres 14 de desembre, a les quatre de la tarda, una sessió formativa sobre el Decret 267/2016, de 5 de juliol, que regula les activitats d’educació en el lleure adreçades a menors de 18 anys. La sessió serà conduïda per Jaume Solsona, tècnic del Servei d’Associacionisme i Educació en el Lleure de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

La sessió s’adreça a entitats d’educació en el lleure (esplais, agrupaments, etc.) i administracions, entitats o empreses que organitzen activitats de lleure o activitats esportives de lleure (campus, estades esportives, etc.).

La participació és oberta i gratuïta però es requereix fer la inscripció prèvia a través del formulari: http://bit.ly/2g1XRA5

Aquest acte s’emmarca en el conjunt de sessions formatives que celebra la Direcció general de Joventut, amb la col·laboració dels serveis comarcals de Joventut, amb l’objectiu de donar a conèixer els canvis que comporta el nou Decret.

El passat 1 de novembre va entrar en vigor el nou Decret 267/2016, de 5 de juliol, que regula les activitats d’educació en el lleure adreçades a menors de 18 anys. Aquest nou decret incorpora força canvis en relació al passat Decret 137/2003, que afecten, entre d’altres aspectes, a l’abast de les activitats que es regulen, a les ràtios de nens i nenes per monitor/a o a les titulacions que han de tenir les persones que porten a terme aquestes activitats.

Val a dir que el canvi més significatiu és que la nova normativa també serà d’aplicació a les activitats esportives de lleure com els campus esportius i les estades esportives, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada