Sessió extraordinària del Consell General el 15 de gener

consell

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents, celebrada el dia d’avui, s’ha acordatc elebrar una sessió extraordinària del Consell General el dia 15 de gener, a les 16h00, amb l’ordre del dia següent:

Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei per l’eradicació de la violència de gènere i de la violència domèstica.

Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la llei de cooperació penal internacional i de lluita contra el blanqueig de diners o valors producte de la delinqüència internacional i contra el finançament de terrorisme, del 29 de desembre del 2000.

Examen i votació del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia, del 3 de setembre de 1993, i de la Llei 28/2014, del 24 de juliol, qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia, del 3 de setembre de 1993.

Examen i votació del Projecte de llei dels transports per carretera.

Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Protocol núm. 15 que esmena la Convenció per a la salvaguarda dels drets humans i de les llibertats fonamentals, fet a Estrasburg el 24 de juny del 2013.

Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni per al reconeixement i l’execució de sentències arbitrals estrangeres fer a Nova York el 10 de juny de 1958.

A més s’afegirà tot allò que pugui estar disponible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.