consell

En el decurs de la reunió de la Junta de Presidents, celebrada el dia d’avui, s’ha acordatc elebrar una sessió extraordinària del Consell General el dia 15 de gener, a les 16h00, amb l’ordre del dia següent:

Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei per l’eradicació de la violència de gènere i de la violència domèstica.

Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la llei de cooperació penal internacional i de lluita contra el blanqueig de diners o valors producte de la delinqüència internacional i contra el finançament de terrorisme, del 29 de desembre del 2000.

Examen i votació del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia, del 3 de setembre de 1993, i de la Llei 28/2014, del 24 de juliol, qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia, del 3 de setembre de 1993.

Examen i votació del Projecte de llei dels transports per carretera.

Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Protocol núm. 15 que esmena la Convenció per a la salvaguarda dels drets humans i de les llibertats fonamentals, fet a Estrasburg el 24 de juny del 2013.

Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni per al reconeixement i l’execució de sentències arbitrals estrangeres fer a Nova York el 10 de juny de 1958.

A més s’afegirà tot allò que pugui estar disponible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada