Sessió especial de química, al cicle Pensa en Ciència a la Massana

pensa-ciencia

Després del gran èxit de participació que han tingut totes les sessions del cicle “Pensa en ciència”, s’ha organitzat un taller especial per celebrar el final de curs d’aquest projecte de divulgació científica.

“Química espectacular amb productes quotidians” és el títol de la conferència que comptarà amb un ponent de luxe: el prestigiós professor Josep Corominas Viñas, formador del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i col·laborador del CRECIM, centre per a la investigació en didàctica de les matemàtiques i les ciències de la UAB.

Corominas mostrarà a petits i grans que les reaccions químiques es produeixen diàriament al nostre voltant i que podem experimentar amb substàncies que tenim a l’abast.

Com totes les sessions del cicle, aquesta també tindrà un component experimental, ja que no es limitarà a la teoria ni a l’observació, sinó que s’intenta convertir els infants en petits investigadors per a la millor comprensió dels fenòmens químics.

El projecte de divulgació científica “Pensa en Ciència” està organitzat pel Col·legi Internacional del Pirineu, conjuntament amb el Comú de la Massana, amb la intenció de posar la cultura científica a l’abast de tothom.

La sessió -divendres, 30 a de maig, a les 18 h, a la Closeta- és gratuïta i oberta a tothom.

Foto: Una sessió del “Pensa en ciència” sobre física i química.