Sessió del club de lectura infantil dedicat a Gianni Rodari a la Biblioteca Comunal d’Encamp

Hi  ha qui prefereix llegir abans d’anar a dormir o bé en una terrassa a plena llum del dia, o hi ha qui només ho fa quan està de vacances. En qualsevol cas, el més important és llegir i exercitar el nostre cervell. A la Biblioteca Comunal d’Encamp s’organitza el club de lectura infantil de la mà d’Itziar Bardenas i aquest divendres (19.30h)  tindrà lloc la tercera sessió. Una proposta que va més enllà de llegir un llibre i en aquesta ocasió treballaran l’obra de Gianni Rodari ‘El llibre dels perquès’.

La primera sessió va servir perquè els participants es coneguessin entre ells i així escollir els llibres que volien llegir, explica la coordinadora del taller, Itziar Bardenas. A partir d’aquí ja van començar a treballar. Per exemple, Bardenas explica que van llegir un llibre en què la trama passava a Londres i a partir de la narració van situar en un mapa de la ciutat on transcorria tota la història i van relacionar conceptes de l’obra, i fins i tot la trajectòria de l’autor.

El club de lectura pretén encoratjar els joves perquè llegeixin, es diverteixin i al mateix temps facin volar la imaginació relacionant històries i aprenent vocabulari nou, tot millorant l’ús de la llengua catalana.

La sessió va adreçada a nens i nenes d’entre 10 i 12 anys i és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.