Sessió de networking a l’Alt Urgell

En el marc del projecte de cooperació Leader Odisseu: pel retorn de joves al món rural, el proper dissabte 28 d’octubre, al matí, a la Seu d’Urgell, es reuniran empreses, emprenedors i emprenedores i joves que volen viure i treballar a l’Alt Urgell.

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitzen el networking “Arrela’t a l’Alt Urgell” dirigit a empreses, joves emprenedors/es i persones que busquin millorar la seva ocupabilitat.

Aquesta convocatòria vol generar un espai de relacions i coneixences per fer visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació, projectes compartits i negoci que hi ha a les comarques rurals de muntanya.

El programa s’estructura en dues parts. Una primera, formativa i pràctica, que motivi i doni eines a les persones participants per a crear o ampliar la seva pròpia xarxa de contactes professionals. Aquest taller “Connectant els talents” anirà a càrrec de l’analista digital Neus Arqués.

A la segona part, entre les persones participants es podran presentar els seus projectes, empreses, perfils i experiència amb la voluntat de fer vincles professionals que enforteixin el teixit productiu de l’Alt Urgell i millorin l’ocupabilitat del col·lectiu jove.

L’acte tindrà lloc a la cocteleria Glops Palau de la Seu d’Urgell. La participació és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia a bit.ly/networking28oct abans del 27 al migdia per a organitzar millor les dinàmiques pràctiques i l’aforament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.