Sessió de danses d’Escòcia a la Seu d’Urgell, amb David Vivanco

Part del cartell que anuncia la xerrada actuació de David Vivanco

La Sala de Sant Domènec ofereix avui dijous la possibilitat de conèixer de prop les danses i la música tradicional d’Escòcia, a càrrec d’un expert local en aquella cultura com és David Vivanco. La xerrada i posterior actuació tindran lloc a partir de les 6 de la tarda i és oberta a tothom.

David Vivanco és un apassionat de la cultura escocesa i des de fa prop de dues dècades es dedica a divulgar-la. A banda d’oferir sessions arreu de l’Estat espanyol i a Portugal, Itàlia, Suïssa i Finlàndia, també ha fet actuacions a Escòcia mateix, on ha estat elogiat per institucions com ara la Universitat de Stirling i la Randolph School of English d’Edinburg i el Leith Scout Group Comitee, també d’Edinburg, per la seva sensibilitat i proximitat a l’hora d’interpretar i donar a conèixer aquestes cançons i balls.

Així, els assistents podran gaudir d’un autèntic Céilidh escocès al Pirineu. Paral·lelament, Vivanco també s’ha especialitzat al llarg d’aquests anys a oferir visites guiades als territoris més genuïns del país, com són les Highlands i l l’illa de Skye.

La sessió té el suport de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu, el Centre de Formació d’Adults, el Pla Educatiu d’Entorn i els Serveis Educatius de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

TOTES LES NOTÍCIES