ocellEl  Parc Natural de l’Alt Pirineu organitza el pròxim diumenge, 2 d’octubre, dues sessions d’anellament a la Seu d’Urgell (Alt Urgell) i a la Mollera d’Escalarre (Pallars Sobirà), amb motiu 01del Dia Mundial dels Ocells. En ambdues activitats, obertes a tothom, es podrà descobrir la importància de l’anellament, les espècies que viuen dins del territori i les que passen en migració, tot tenint la possibilitat d’observar-les ben de prop, sempre amb el respecte i la delicadesa que es mereixen.

L’inici de les sessions serà entre les 8 i les 9 h del matí, amb una durada aproximada de quatre hores. Per a inscriure’s a la sessió programada a la Seu d’Urgell, que tindrà lloc entre el Pont de la Palanca i el riu de Cerc, cal trucar al telèfon 973 35 15 11. En cas de voler participar a l’activitat prevista a la Mollera d’Escalarre, cal adreçar-se a la seu del Parc a Llavorsí, al telèfon 973 62 23 35.

El participants hauran de portar esmorzar, roba còmoda i que s’adigui a les previsions meteorològiques. A més, s’aconsella portar prismàtics i guies per al reconeixement dels ocells.

Jornada de divulgació

La importància dels ocells és desconeguda per gran part de la població. Aquestes activitats pretenen apropar el món dels ocells als ciutadans, permetent-los observar diferents espècies de ben a prop, conèixer l’interès científic de l’anellament o bé la importància d’estudiar-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada