Sessió d’aiguagim per a la gent gran del país

aiguagim

Aquest dilluns al matí s’ha presentat l’activitat que tindrà lloc a Caldea el proper 13 de novembre en el marc del programa Gent Gran Activa, que organitza el Comitè Olímpic Andorrà (COA), juntament amb Solidaritat Olímpica, amb la col·laboració del Govern d’Andorra, dels set comuns i de Caldea-Inúu.

L’activitat consistirà en una sessió d’aiguagim a Caldea oberta a tota la gent gran del país a les deu del matí. Les persones interessades a prendre-hi part es poden inscriure a les llars de jubilats, a les cases pairals i als punts d’informació per a la gent gran. L’activitat, que ja compta amb 120 inscrits de totes les parròquies, té un preu simbòlic de dos euros amb la sessió  d’aiguagim, a càrrec dels monitors de Caldea, i l’oferiment d’un aperitiu al finalitzar l’activitat.

El programa Gent Gran Activa té com a objectiu fomentar la pràctica de l’esport entre la gent gran. En aquest sentit, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha agraït la tasca que està portant a terme el COA i la col·laboració de Caldea en l’activitat. Per la seva banda, el representant del COA, Jacint Risco, ha destacat la implicació dels comuns esperant que aquest programa tingui continuïtat.

Per últim, el director de Caldea-Inúu, Miguel Pedregal, ha indicat la predisposició de Caldea a col·laborar en activitats com aquestes adreçades a la gent gran del país.

TOTES LES NOTÍCIES