Dr-Martinez-i-E-RosselloL’Hospital Nostra Senyora de Meritxell fa un any que treballa en el projecte E-pract “El control i maneig del dolor: Un dret dels pacients”.  En la sessió clínica d’aquesta tarda el Dr.Ruben Martínez, Metge Especialista en Anestèsia i reanimació i l’Infermera referent del projecte, Elena Rosselló, han explicat que s’ha millorat molt en el darrer any en el registre i avaluació del dolor dels pacients ingressats.

El Dr.Martínez ha explicat que la satisfacció del pacient està fortament lligada a les seves experiències de dolor durant l’ingrés hospitalari.

El projecte s’ha reforçat amb un tríptic informatiu adreçat als pacients per a què coneguin els diferents graus del dolor i els diversos analgèsics que s’utilitzen.

Els indicadors principals avaluats en aquest procés inicial són: l’avaluació sistemàtica del dolor, l’ educació a pacients de tractament del dolor, l’efectivitat del tractament pautat i la prevalença  del dolor en el pacient hospitalitzat. Un dels objectius finals del projecte és reduir la freqüència de pacients ingressats amb dolor agut no tractat.

Text i foto. SAAS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada