S’espera una ocupació de més del 70% durant el pont de la Puríssima

La Unió Hotelera d’Andorra espera que l’ocupació superi el 70% d’ocupació, la propera setmana coincidint amb el pont de la Puríssima. La previsió de fortes nevades ha provocat un increment significatiu de les reserves per gaudir de la temporada de neu.

Aquest cap de setmana s’inicia una de les festivitats més productives pel sector hoteler com és el pont de la Puríssima, que enguany durarà quatre dies, des de dissabte 5 fins a dimarts 8 de desembre. “Les darreres nevades han fet que en els darrers dies augmenti notòriament el volum de reserves.” ha assegurat el portaveu de de l’UHA., Òscar Julian.

L’inici de la temporada de neu i l’obertura de les pistes d’esquí seran els grans atractius pels turistes, sobretot del mercat espanyol. El cap de setmana es preveu una ocupació del 90% i la previsió mitjana de tot el pont s’estima en un 75%. I és que segons Julian, el pont de la Puríssima “és un pont atractiu. Marca una tendència en quan a la línia que ha de seguir la temporada. Tradicionalment aquest volum de reserves és considerable, les dades no ens sorprenen.”

Un dels grans al·licients d’aquestes dates serà la presència del mercat anglosaxó, que cada cop està més consolidat. D’altra banda, mercats com el rus es troben estancats i actuen com a alternativa al ja més que consolidat, mercat espanyol.