S’espera que les nevades deixin entre 5 i 15 centímetres durant la nit de dissabte

El Servei de Meteorologia d’Andorra alerta de la possibilitat de nevades al país a qualsevol cota durant aquesta nit de dissabte. Des d’aquest dissabte a la tarda han començat a caure nevades febles a diferents punts del país, arribant fins a Andorra la Vella. Al llarg de la nit s’espera que caiguin gruixos d’entre 5 i 15 centímetres al nord i fins a 5 centímetres al sud. Durant la jornada de diumenge es preveu que es mantinguin les nevades i que baixin les temperatures amb màximes de -3 graus als 1.500 metres.

Durant la nit de dissabte s’esperen nevades febles o moderades, sobretot al nord del país, que poden arribar a qualsevol cota. Així, segons el Servei de Meteorologia s’espera que caiguin entre 5 i 15 centímetres de neu al nord i entre 1 i 5 al sud. Durant aquest dissabte a la tarda ja han començat a caure les primeres nevades febles a alguns punts del Principat, i el Servei de Mobilitat ha activat el dispositiu de nevades amb fase d’alerta a qualsevol punt del país.

Durant la jornada de diumenge s’espera que el cel estigui cobert amb nevades fins a baixa altitud, sobretot a la cara nord del Principat, i que caiguin entre 5 i 10 centímetres de neu al nord i fins a 5 al sud. Les temperatures baixaran situant-se a 1.500 metres les mínimes entre -8 i -6 graus i les màximes entre -3 i -1 graus. Cap a dilluns les temperatures es mantindran fredes però ja no s’esperen nevades.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.