S’esgoten en 5 hores els 10.000 forfets de dia de Vallnord-Pal Arinsal pel Black Friday.

En un temps rècord de tan sols 5 hores, Vallnord – Pal Arinsal aconsegueix vendre tots els forfets amb descompte posats a la venda durant el Black Friday. En total, l’estació va activar la promoció a les 9 del matí amb un total de 10.000 unitats de dia al 50% de descompte. L’any passat es van vendre tots els passis en 12 hores.  

Una setmana abans d’inaugurar la temporada d’hivern, Vallnord – Pal Arinsal ha venut un total de 10.000 unitats pel Black Friday. Aquesta promoció, permetia a qualsevol persona adquirir fins a cinc unitats amb un 50% de descompte en cada forfet de dia. L’esdeveniment es va activar a les 9 h del matí i les vendes van finalitzar en un temps rècord de 5 hores. En l’anterior edició, l’estació va esgotar en 12 hores la venda d’aquests passis en promoció.

Ja es tracta d’un esdeveniment consolidat i ja senyalat dins de les accions anuals de Vallnord – Pal Arinsal. Actualment és l’única estació del país i dels Pirineus que ofereix promocions durant el cap de setmana del Black Friday.