Ses Majestats omplen Encamp d’il·lusió i màgia

A  Encamp, Ses Majestats han arribat amb tres carrosses a la plaça dels Arínsols després d’haver recorregut part de la vila. Han estat acompanyats per una cercavila de patges, personatges màgics i de còmics i han bombardejat els nens i els pares amb molta il·lusió.
Els Reis Mags no han faltat a la cita amb Encamp i han recorregut els principals carrers de la parròquia amb el seu carregament d’il·lusió, màgia i molts caramels.

En el seguici de Ses Majestats hi havia patges, follets i alguns personatges de còmics, com Astèrix i Mortadelo i Filemón, a més de l’inoblidable Charlot. La comitiva ha llançat caramels als qui ho demanaven i també hi havia carbó per si trobaven algun nen que s’ho hagués merescut. Les demandes dels més menuts i dels pares que acompanyaven els infants són les habituals: joguines i també una vida millor i més feliç.

Els Reis han acabat el seu trajecte per Encamp a la plaça dels Arínsols, on han estat rebuts pel cònsol major, Jordi Torres, i han ofert el seu missatge d’esperança a tots els assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *