En el marc del Programa 3E, d’Eficiència Energètica a les Escoles, el Govern ha aprovat avui, a proposta del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, l’adjudicació de la realització d’un mòdul mòbil de sensibilització sobre l’eficiència energètica a les escoles. El disseny i la realització de mòdul s’ha adjudicat a Elisabet Faura, Joan Rovira i Gerard Rovira per un import de 33.517 euros.

Un dels objectius del Programa 3E és sensibilitzar sobre l’eficiència energètica a les escoles per fomentar l’ús racional de l’energia prop dels alumnes dels diferents centres escolars del país. Així, el Ministeri de Medi Ambient ha previst la creació d’un mòdul mòbil que es pugui traslladar pels diferents centres escolars.

Els adjudicataris hauran de portar a terme el disseny i la realització del mòdul, la redacció dels continguts, l’elaboració de tallers pràctics que es desenvoluparan al mòdul, la supervisió i control dels professionals que efectuïn els treballs, i el manteniment, reparació i reposició de les estructures i serveis durant dos anys.

Els continguts temàtics del mòdul hauran de ser l’estalvi i l’eficiència energètica, tractant sobre les bombetes, els aïllaments, la regulació i l’automatització. A més, han d’abordar les energies renovables, com la solar, l’eòlica, biomassa i geotèrmia. Els continguts hauran d’estar adaptats als programes dels centres educatius i han d’incloure activitats interactives per als escolars.

D’altra banda, el Consell de Ministres ha aprovat també l’adjudicació de l’elaboració de la campanya de comunicació per donar visibilitat als productes agrícoles i artesans d’Andorra a l’empresa Aymara per un import de 3.530 euros.

La campanya ha de permetre donar visibilitat a les produccions locals en els diferents punts de venda i alhora concretar accions de difusió col·lectives per als productes englobats en la marca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada