‘Servi de Semma’, el nou llibre de Xavier Maymó

Aquest dijous 19 ha tingut lloc la presentació pública del llibre “Servi de Semma”, de l’autor Xavier Maymó. L’acte ha comptat amb la participació del sr. Carles Naudi, president de l’editorial Bon Dia, responsable de la publicació i promoció del llibre; i de l’autor.

Entre els més de 60 assistents, destacar la presència del Ministre de Cultura, Albert Esteve, i del Cònsol de la Massana, David Baró.

Durant la presentació, el sr. Naudi ha ficat de manifest la voluntat de l’editorial BonDia de recolzar, des de la iniciativa privada, la vessant cultural al nostre país, tot i les dificultats. Com a mostra, aquest llibre, el tercer de l’autor, i el segon publicat des de la mateixa editorial Bon Dia.

Per la seva part, l’autor, Xavier Maymó, ha donat importància a la necessitat de no renunciar a la faceta cultural, en aquest temps de crisis que tantes altres coses s’estan portant per davant. S’estan perdent moltes coses, i per això ara més que mai, és necessari i important mantenir les activitats culturals. Aquestes mateixes dificultats són les que han portat a l’autor a agrair de forma molt notòria l’esforç de l’editorial Bon Dia, així com de 9mk, responsable del disseny i la promoció del llibre.

Pel que fa referència al llibre, l’autor l’ha presentar com l’evolució d’un grup de personatges al qual la vida els estava programada, d’una forma o una altra. Al llarg del llibre, els personatges van descobrint la seva veritable naturalesa i, en les seves paraules, aprenen a viure en llibertat i d’acord als seus valors personals. Tot aquest procés, però, està immers en una època històrica determinada, la Tarragona romana, i es basa en una llegenda molt estesa al Tarragones, el fet de que ibers de Tarracon van ser els executors de la crucifixió de Jesús.

El llibre està present a les llibreries d’Andorra, Tarragona i Lleida.

Text i foto: Editorial Bon Dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.