Sergi Carreras, Mónica Hilario i Irina Schiebach guanyen el 6è Premi Coca-Cola de Relat Breu d’Andorra

Aquest dimarts s’han entregat els guardons del 6è Premi Coca-Cola de Relat Breu d’Andorra a la Sala Rocafort del Centre Cultural Lauredià. A l’acte ha participat la ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, i els responsables de les empreses patrocinadores del premi adreçat als alumnes de 14 anys de tots els centres educatius del país: el representant de Cobega,SA, Antoni Bafalluy, i el director general de Disand,SA, Xavier Miño.

Els alumnes guanyadors han estat els següents:

Llengua catalana:

-Guanyador: Sergi Carreras Mallol, del Col·legi Janer -Finalista: Eva Gamonal Gómez, de l’Escola Andorrana de 2a Ensenyança d’Encamp -Accèssit: Eva Solé Gilart, del Col·legi Janer

Llengua castellana:

-Guanyadora: Mónica Hilario Pisco, del Col·legi Sagrada Família -Finalista: Olivia Jullian Parra, del Col·legi Sant Ermengol

Llengua francesa:

-Guanyadora: Irina Schiebach Marchand, del Lycée Comte de Foix -Finalista: Hugo Dodard, del Lycée Comte de Foix -Accèssit: Antonin Leveque, del Lycée Comte de Foix

Els guanyadors s’han endut una tauleta tàctil i una bossa de productes Coca-Cola, mentre que els finalistes i guanyadors dels accèssits s’han endut un MP5 i una bossa amb productes Coca-Cola.

El concurs constava d’una fase escolar, en què han participat gairebé 900 alumnes de 2n de 2a Ensenyança, 2n d’ESO i 4ème, i d’una fase final en què els alumnes escollits per representar els seus centres educatius elaboraven un relat a partir d’una frase donada.

Un jurat format per professors de llengua catalana, castellana i francesa, va escollir dos treballs finalistes de cada llengua, mentre que un segon jurat, format per personalitats de l’àmbit de la cultura i l’educació d’Andorra, ha resolt la classificació final. En aquesta edició s’han atorgat també dos accèssits.

En aquesta edició, 114 alumnes dels nou centres de 2a ensenyança d’Andorra han participat en la Fase Final duta a terme els dies 6 (llengües castellana i francesa) i 13 de març (llengua catalana) al Centre de Formació Professional.

TOTES LES NOTÍCIES