Aquest dimecres al matí, membres de la candidatura de Sentit Comú d´EscaldesEngordany
han dut a terme una visita a la Plaça dels Coprínceps i la part alta de Vivand. Els candidats de Sentit Comú han manifestat que no comparteixen la forma de fer de l´equip comunal sortint, basada en realitzacions puntuals, sense coordinació entre elles, i sense el suport o l´acceptació mínima requerida del conjunt dels ciutadans. 

Sentit Comú defensa que cal una acció global conjunta per la millora i l’extensió de la zona Vivand, que contempli alhora la Plaça Coprínceps, els carrers adjacents i la part alta de l´Avinguda Carlemany.

Així mateix Sentit Comú ha reiterat el seu ferm compromís en consultar a tots els ciutadans i ciutadanes d´EscaldesEngordany i no únicament a uns quants comerciants de la zona de Vivand, abans d´emprendre qualsevol acció de remodelació i embelliment.

Text i foto: Sentit Comú

2 comentaris

  1. Que vívand ni que puñetas…. como se nota que ellos no están hasta las tantas aguantando. Qué fácil es inculcar cosas sin consultar antes a los afectados porque si de así fuese creo que la mayoría de uno no estaría de acuerdo cómo realmente es en la actualidad nadie salvo los comerciantes está de acuerdo de currar hasta las tantas porque algún iluminado decide inculcarlo sin contar que esta gente tab tiene familia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada