La candidatura de Sentit Comú d´Escaldes-Engordany, encapçalada per David Pérez i Corina Pacino, ha dut a terme, aquest dilluns al matí, una vista al entorn del Pont dels Escalls.

Durant la visita, han posat de manifest la poca atenció que s´ha dedicat els darrers anys a un punt emblemàtic de la parròquia com és el Pont dels Escalls, lloc on es van signar els Pareatges. Sentit Comú defensa que cal una acció decidida i concertada entre Comuns i Govern per tal de recuperar i potenciar tot el patrimoni cultural, consistent en esglésies, capelles i ponts romànics o neoromànics.

Els candidats de Sentit Comú consideren necessari respectar i posar en valor els pocs espais públics que queden dins el nucli urbà i que massa sovint han quedat a l´oblit, deixant pas a altres infraestructures més modernes.

Des de Sentit Comú es proposa rehabilitar l´antic escorxador dels Escalls per crear uns espais destinats a ser un punt de trobada i de lleure per la gent gran, els joves i les associacions del barri.

Text i foto: Sentit Comú

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada