Aquesta tarda s’ha celebrat una reunió entre els candidats de Sentit Comú Delfí Roca i Carles Perea i dos representants de l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Av. Meritxell (ACPM), la presidenta Sònia Yebra i David Fraissinet, a fi d’intercanviar informació sobre el futur del pulmó comercial de la parròquia.

Els candidats de Sentit Comú han escoltat el punt de vista de l’associació, que els ha informat de l’actitud i de l’experiència viscuda amb l’equip comunal sortint en relació a la part alta de Meritxell. S’ha constatat una gran coincidència en el diagnòstic de la situació i el perquè s’ha arribat fins aquesta situació.

Sentit Comú els ha fet partícips del propòsit d’encarar seriosament el tractament a donar a l’eix comercial de l’Av. Meritxell així com la revitalització dels carrers, places i avingudes que el Comú ha menystingut i abandonat,  prenent el Centre Històric com a punt de partida de l’eix comercial i relligant tots els plans estratègics previstos.

El candidat a cònsol major, Delfí Roca, s’ha compromès a ser diligent i alhora ferm per prendre les decisions necessàries per pilotar aquests plans de millora comercial, així com complir els acords que es pactin entre totes les parts implicades.

Aquest reunió s’emmarca dins de la voluntat de Sentit Comú de mantenir un diàleg permanent i fluid amb les associacions de comerciants i veïns, així com els empresaris i emprenedors de la parròquia, com a base per facilitar l’activitat econòmica i millorar els serveis als ciutadans.

(Text i foto: Sentit Comú)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada