Aquest dissabte 6 de maig tindrà lloc la proposta ‘Sentim la Primavera’, un nou itinerari-taller que s’engloba en el cicle ‘Sentit les estacions’ que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell amb l’objectiu que els participants visquin la natura amb sensitivitat cada estació de l’any.

La segona sessió de ‘Sentint les estacions’ s’iniciarà a les deu del matí, en una sala del mateix Espai Ermengol. Tània Giró, la responsable d’aquest cicle, farà una petita explicació i un taller pràctic preparatiu de les tècniques d’atenció.

L’activitat seguirà amb un desplaçament a peu pels voltants de la Seu d’Urgell per fer-hi un recorregut tot practicant la consciència sensorial i la interpretació de la potència del paisatge primaveral a l’Alt Urgell (llum, colors i sons en creixement). L’activitat acabarà a l’una del migdia a la cafeteria del Parc del Segre.

Les pròximes sessions de ‘Sentint les estacions’ tindran lloc el dissabte 5 d’agost amb ‘Sentim l’estiu’ i el dissabte 21 d’octubre amb ‘Sentim la tardor’.

Per participar en aquests itineraris-taller cal fer inscripció prèvia trucant a Turisme Seu 973 35 15 11 o enviant un correu electrònic a reserves@turismeseu.com

Les places són limitades. El preu de cada sessió és de 2 euros.

El cicle anomenat ‘Sentint les estacions’, a càrrec de Tània Giró, és una proposta adreçada a tots els públics per saber captar la natura per tots els sentits a través de tècniques senzilles. En el taller, es prepararan el sentits i la ment per  a poder entrar en contacte amb la natura amb plena atenció. En l’itinerari, a peu des de la Seu, es practica, s’experimenta i s’explora la natura captant cada estació de l’any.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada