S’enllesteix el nou dipòsit de 2.500 metres cúbics d’aigua d’Escaldes-Engordany

El nou dipòsit de CAPESA de 2.500 metres cúbics que ha de posar fi als problemes de subministrament d’aigua que pateix la parròquia d’Escaldes-Engordany ja es troba en funcionament parcial. Ho ha confirmat el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, que ha avançat que les proves fetes amb el dipòsit han resultat positives. En l’actualitat, aquest dipòsit s’utilitza per a emmagatzemar aigua en cas d’incidències fins que no s’enllesteixin les obres de construcció dels dipòsits d’aigua i la xarxa al mes d’octubre. 

Aquest nou dipòsit d’aigua de 2.500 metres cúbics que abasteix la parròquia funciona de manera provisional i dóna servei al dipòsit principal mentre no s’enllesteixin els connectors de la xarxa d’aigua. “Estem pendents de les proves de la bomba, hem fet altres proves i funcionen correctament” ha explicat Marc Calvet en referència a aquesta infrastructura mentre es troba en construcció el tercer dipòsit.  

Calvet ha afegit que el calendari de construcció dels dipòsits fixa el mes d’octubre i novembre com a termini, però que mentre no s’enllesteixin els treballs, aquest dipòsit de 2.500 metres cúbics es troba funcionant com a dipòsit de reserva per als mesos d’estiu. Sobre els possibles inconvenients que es puguin produïr al llarg d’estiu i fins l’octubre, Calvet considera que el dipòsit assegurarà autonomia en cas d’indicident però que “no em vull avançar que caigui una tronada” i es puguin produïr interrupcions en cas que hi hagi problemes en la captació d’aigua. Provisionalment, la connexió d’aigua no es troba en funcionament sinó que aquest serveix de reserva i estocatge per al dipòsit antic. 

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada