Seminari sobre el Trastorn Específic de Llenguatge a l’UdA

Obrint el Cicle de Perfeccionament Professional 2016, la Universitat d’Andorra (UdA) i el Col·legi Oficial de Logopedes d’Andorra (COLA) oferiran un seminari titulat “Trastorn Específic de Llenguatge – TEL”. Aquest seminari, finançat en un 25% per un banc, s’adreça a logopedes, psicòlegs, docents de l’educació de primera i segona ensenyança, estudiants del bàtxelor en ciències de l’educació i a totes aquelles persones que treballen amb infants amb dificultats d’aprenentatge i amb alteracions de la comunicació i del llenguatge. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers 26 i 27 de febrer. La preinscripció està oberta fins al 18 de febrer. El preu és de 100 euros.

L’objectiu principal de la formació és fer una revisió actualitzada del concepte Trastorn Específic del Llenguatge (TEL). Ofereix una visió clínica i pràctica sobre la intervenció dins i fora de l’aula dels nens amb alteracions de la comunicació, específicament amb TEL.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.