La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2013, oferirà un seminari titulat “Modelització amb full de càlcul com a eina de suport a la presa de decisions”. Aquest seminari s’adreça a persones que ocupen càrrecs de direcció o que pensin accedir-hi en un futur immediat, que treballen en departaments d’estudis i/o que tenen perfils d’assistents a alta direcció. També pot ser d’interès per a persones amb alguna responsabilitat sobre la presa de decisions que es puguin modelitzar a partir d’unes variables. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 16 d’abril, 17 d’abril i 14 de maig. La preinscripció està oberta fins al 10 d’abril. El preu és de 120 euros.

L’objectiu del seminari és fer una presentació del full de càlcul com un conjunt d’eines que s’integraran en la construcció d’un model d’una situació empresarial (o d’enginyeria), en què aquesta modelització s’orienta a l’anàlisi de sensibilitat i l’anàlisi prospectiva i es constitueix en un sistema bàsic d’ajut a la presa de decisions.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada